MOLNÁR IBOLYA

Csoportos képzés
Célom: tudást adni Neked ahhoz, hogy a könnyen kezelni tudd az embereket környezetedben

8-12 fővel
Egész napos
Önismeret kreatív műhellyel, képességfejlesztő gyakorlatokkal
Közös ebéddel
Eredménybeszámolóval
Vendégelőadóval

6 alkalommal, minden hónapban egy szombaton
9:00 - 17:00 óra között

JELENTKEZEM

Megkeresésekor biztos a segítség!

Ibolyával való egyik "véletlen" találkozásunkkor szóba került a válásunk, annak nehéz helyzete. Már az megnyugtatott, ahogy meghallgatta a problémámat. Elmentem a következő alkalommal beszélgetni és úgy tette fel a kérdését, adott feladatokat, hogy nem tudtam nem megtalálni a megoldást. Olyan szeretet, tisztaság fogadott mikor nála voltam. Hálám Ibolyának, hogy volt társammal segítve éljük külön életünket.

Tímea, 41 éves, Budapest

Bármi felmerül, keressük Őt és segít Minket!

Egy olyan Nő személye, mint Ő, segítség a férfiak számára - hogy VAN Nő, ki életet sugalló, segítő, ösztönző.
Neki köszönhetem, hogy saját hibáimra ránézve képes voltam egómat felülmúlni, az egykoron szeretett Nőt az életembe felkeresni. Mindent átvészelve mára már közösen élünk. Erőt kapva, tudását elsajásítva teremtjük a közös életünket.

Péter, 48 éves, Budapest

Profi a gyermekek nyelvén!

 
Gyermekeim neveléséhez olyan eszközöket kaptam, amikkel sikerült a napirendet betennem az életünkbe. Megértésem lett a jutalmazás fontosságáról és a büntetés nélkülözéséről.

Hihetetelen volt, de már azonnal működött. A kitartás rajtam múlik, ha van - minden sikerül. Látszik szereti a gyerekeket.

Mónika, 38 éves, Leányfalu

Szívvel lélekkel dolgozott értem!

Ibolya a konzultációk alkalmával mindig tudott egy olyan nézőpontot adni, amivel lehetőséget adott nekem, hogy más helyébe képzelhessem magam. Nagyon jól érti az embereket, a működést és VALÓS megoldást tudott adni azokra az élethelyzetekre, amik számomra kihívást jelentettek. Figyelmet adott, megváltoztatta az életemet: neki köszönhetően jobb apa lettem, jobb munkahelyem és jobb életem lett. KÖSZÖNÖM!

Márton, 43 éves, Leányfalu